119%
Online sinds77 dagen geleden
Opgehaald€830
Doel€700
Donateurs29
Straatkinderen project, Doingoood Experience, Kenia, vrijwilligerswerk, stage
Straatkinderen project, Doingoood Experience, Kenia, vrijwilligerswerk, stage

Beste mensen,
Sinds eind maart ben ik aan het werk als vrijwilliger op het straatkinderenproject Beats of Hope in Mombassa, Kenia.
Op dit project wonen zo’n 15 jongens tussen de 13-18 jaar onder begeleiding van mentoren die als jongere ook bij Beats of Hope zijn opgegroeid. Voordat de jongens hun thuis kregen op het project, leefden ze op de straat door bijvoorbeeld armoede, verslaving, overlijden van de ouders of huiselijk geweld.
Op het project krijgen de kinderen de eerste basisbehoeften als eten, drinken, benodigdheden voor school, nieuwe kleding, en natuurlijk een bed. Het is een thuis waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen en christelijke normen en waarden leren.

Het is de bedoeling dat het project zelfstandig kan bestaan zonder afhankelijk te zijn van donaties. Om dit te realiseren zijn er vier bronnen van inkomsten:
– Guesthouse
– Restaurant
– Kippenboerderij
– Opnamestudio
Helaas liggen op dit moment om verschillende redenen de laatste drie projecten stil, zodat er geen inkomsten uit voortkomen.
De eerste prioriteit is om het restaurant bij het guesthouse weer draaiend te krijgen. Hiervoor zijn keukenapparaten en een nieuwe koelkast nodig, wat ongeveer € 700 zal kosten. Help jij mee?

Mocht er meer geld binnenkomen, dan kan er ook een begin gemaakt worden met het opnieuw opstarten van de kippenboerderij. Dat zou helemaal mooi zijn.

Wil je mijn belevenissen in Kenia volgen, kijk dan op mijn Polarsteps

Uw donatie
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €25,00