Wat doet de Doingoood Foundation?

 

Onze stichting werft fondsen voor onze partnerprojecten in Afrika. Dit doen wij mede met behulp van enthousiaste vrijwilligers, stagiaires en reizigers die met zusterorganisatie Doingoood Experience op reis gaan of zijn geweest en zich verbonden voelen met het project van hun keuze. Je vindt een uitgebreide omschrijving van alle partnerprojecten per land op de website van Doingoood Experience.

Wij vinden het belangrijk om onze projecten niet alleen met kennis en kunde te helpen, maar soms is er ook gewoon geld nodig om iets te kunnen bewerkstelligen. Het is fijn om daarin een steentje bij te kunnen dragen, maar we willen dit wel op een verantwoorde en duurzame manier doen. Het project geeft de behoefte aan en maakt een voorstel. Wij adviseren daar waar nodig. Wij willen niet voor onze projectpartners bepalen, dat kunnen zij prima zelf.

doingoood foundation, werkzaamheden, missie, visie

Missie van de Doingoood Foundation

De missie van onze stichting is om een bijdrage te leveren aan verbetering van leefomstandigheden van mensen in Afrika. Waarbij de donaties op een duurzame en verantwoorde manier worden besteed.  

Visie van de Doingoood Foundation

Wij realiseren onze missie door de samenwerking met lokale projectpartners in Afrika. Deze partners zijn lokaal geregistreerde NGO’s of CBO’s met een maatschappelijk doel die overeenkomt met die van onze stichting. Door het geven van donaties in geld helpen wij onze projectpartners bij het realiseren van hun doelstellingen.

visie doingoood foundation