Donatie Children of Blessing, Malawi

Dankzij een fantastische donatie van Sylvia en Lourien heeft het Children of Blessing project in Lilongwe, Malawi nieuwe computers kunnen aanschaffen.

Het Children of Blessing project richt zich op de behandeling van kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Door middel van fysiotherapie, ergotherapie of logopedie leren de moeders hoe zij ook thuis hun kindje het beste kunnen laten ontwikkelen.

Het project bestaat al ruim 15 jaar en heeft 11 centra waar ze werkzaam zijn. Dit vergt natuurlijk een hoop administratie, dus deze computers kwamen zeer goed van pas. Dank je wel voor deze fantastische donatie Sylvia en Lourien!

 

Team Doingoood Foundation

De Doingoood Foundation draait natuurlijk voornamelijk om de fantastische donatie acties die opgezet worden door de vrijwilligers en stagiaires die bij onze projectpartners een bijdrage hebben geleverd.

Dankzij hun inzet en enthousiasme hebben zij familie, vrienden en kennissen zover gekregen om een donatie te doen voor hun project. Hierdoor kunnen de projectpartners op een duurzame en verantwoorde wijze groeien.

Maar wie zorgen er nou eigenlijk voor dat de donaties bij de projectpartners terechtkomen en dat er uiteindelijk een mooi financieel rapport bij de donateurs komt? Dat is het team van Doingoood Foundation!

Mag ik je voorstellen aan Frank, Sebas en Marieke. Zij vormen samen het bestuur. Zij doen dit op vrijwillige basis, maar met een hoop liefde en passie voor de projecten. Alle drie hebben zij of als vrijwilliger of als coördinator in één of meerdere van onze Afrikaanse landen gewerkt, dus zij kennen onze projecten goed.

Dus heb jij een vraag of wil je ook een actie starten, voel je vrij om een mailtje te sturen naar info@dgfoundation.nl en dan krijg je van Frank, Sebas of Marieke zo snel mogelijk een antwoord terug.