Gerealiseerde Projecten

Malawi

Hek Adziwa Daycare, Lilongwe, Malawi, Doingoood Foundation

Adziwa Daycare

Merel heeft vrijwilligerswerk gedaan bij dit project. Dankzij haar donatie heeft het project een hek kunnen plaatsen rondom de groentetuin. Hierdoor kunnen de groentes zorgeloos groeien.

Mawa project

MAWA project

Dankzij een geweldige donatie van Jaap en Jose kon dit project niet alleen nieuwe toiletten voor de school bouwen, maar ook huizen opknappen die na de cycloon waren beschadigd.

Donatie Yodep

YODEP

Door cycloon Anna werd dit project hard getroffen. Dankzij de donatie van Karel konden er benodigdheden aangeschaft worden om te voorzien in levensbehoeften.

Weeshuis Mawa

MAWA project

Dit weeshuis, waar 6 kinderen wonen, werd in maart ‘23 ’getroffen door cycloon Freddy. Er moest een cycloon bestendig dak op. Dankzij een spontane donatie van Özlem en vrienden en van Sandra kon het hele huisje van binnen en buiten gerenoveerd worden en slapen de kinderen weer in een droog bed.

Foto Children of Blessing DGF website

Children of Blessing

Dit project heeft 11 centra waar ze kinderen met een beperking helpen. Dankzij de donatie van Sylvia en Lourien kunnen alle gegevens goed bewaard worden op deze computer.

Oeganda

Rehabilitatiecentrum

Rehabilitatie centrum

Dit project richt zich op kinderen met een lichamelijke en / of verstandelijke beperking. Door de donatie van Mieke kunnen zij hun grove en fijne motoriek oefenen en samen spelen.

Holy Cross Hospital

Door de donatie van Hilde kon dit ziekenhuis nieuw beddengoed kopen. Als bedankje hebben ze gedoneerd door Hilde op de lakens laten zetten. Nu zijn de matrassen weer bedekt met deze hoeslakens.

Community project

Dankzij de donatie van Floor, Chinouk en Jaimy kon dit project nieuwe kleurrijke uniformen voor de kinderen op de school aanschaffen. Ziet het er niet geweldig uit!

Voetbal project

Dankzij de donatie van Simon kon dit project een computer hub opzetten. Hier kunnen kinderen zich blijven ontwikkelen door te leren en samen te werken.

Kenia

Women and Youth project

Dankzij de donatie van Trix aan dit project konden zij twee nieuwe laptops aanschaffen. Hierdoor zijn computerlessen weer een optie en wordt hun digitale wereld weer vergroot.

Shifoga project

De Noordik school hebben van hun ingezamelde donatie een geweldige eco-banda gebouwd tijdens hun verblijf in Kenia. Dus niet alleen gedoneerd, maar ook zelf gebouwd!

Vilwakwe school, Kenia

Vilwakwe school

Dankzij de donatie van Carol kon het dak van de school verhoogd en gerenoveerd worden. Een hele klus, maar wel heel belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van de kinderen.

“I realize that school can help me achieve my goals and improve my life.”

100% Non-profit

Stichting Doingoood foundation is een 100% non-profit organisatie. Wij organiseren en reguleren de werving van donaties en sponsoring voor onze projectpartners.

Doingoood foundation heeft daarnaast een ANBI status. Dit houdt in dat giften aan onze stichting in aanmerking kunnen komen als aftrekpost bij de belastingaangifte.